2010. április 6., kedd

Mustáros tarja



Hozzávalók:

  • 4 szelet tarja
  • 2 fej hagyma
  • 3 ek sör
  • 3 ek (magos) mustár
  • 2 ek olaj
  • 2 babérlevél
  • só, bors

Elkészítés:

  1. A felszeletelt, csont nélküli húst mossuk meg és töröljük szárazra.
  2. A páchoz pucoljuk meg a hagymát és vágjuk apróra. Keverjük el a sörrel, mustárral, olajjal és fűszerezzük borssal. A babérleveleket törjük ketté.
  3. Egy tál aljába tegyünk keveset a pácból, majd húst és egy darab babérlevet, és így tovább. Fedjük le, és hűtőszekrényben pácoljuk pár órán át.
  4. Grillezés előtt vegyük ki a pácból és sózzuk meg. Forró grillen – a hús vastagságának megfelelő idő alatt – készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése