Hozzávalók:
- 4 szelet tarja
- 2 fej hagyma
- 3 ek sör
- 3 ek (magos) mustár
- 2 ek olaj
- 2 babérlevél
- só, bors
Elkészítés:
- A felszeletelt, csont nélküli húst mossuk meg és töröljük szárazra.
- A páchoz pucoljuk meg a hagymát és vágjuk apróra. Keverjük el a sörrel, mustárral, olajjal és fűszerezzük borssal. A babérleveleket törjük ketté.
- Egy tál aljába tegyünk keveset a pácból, majd húst és egy darab babérlevet, és így tovább. Fedjük le, és hűtőszekrényben pácoljuk pár órán át.
- Grillezés előtt vegyük ki a pácból és sózzuk meg. Forró grillen – a hús vastagságának megfelelő idő alatt – készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése